miercuri, 8 decembrie 2010

Pediatru bun

Iată că Maria s-a îmbolnăvit din nou şi cum ea are tendinţa de a face forme severe de răceală, am mers la pediatra noastră. Şi cu această ocazie mi-am reamintit ce persoană deosebită este, şi ce medic competent, despre care pot spune, în bună cunoştinţă de cauză, că rar găseşti.

Noi colaborăm cu dânsa de patru ani şi nici măcar o dată nu ne-a lăsat fără să ieşim teferi din boală, mai grea sau mai uşoară. Telefoane la 11 noaptea, sâmbăta sau de Paşti, pe toate le-a primit cu bunăvoinţă, gata oricând să ajute.

În plus, sau mai ales, este un medic foarte priceput, nu abuzează de medicamente, dar stie exact ce să prescrie atunci când e nevoie. Lui Nectarie nu i-a prescris niciodată antibiotice (dar nu le-a evitat la Maria, când chiar nu se putea fără), deşi a fost bolnav ca orice copil, şi de fiecare dată şi-a revenit cu bine dupa tratamentul recomandat.

Îmi place şi faptul că atunci când e necesar, trimite copilul la investigaţii de specialitate la medici foarte pricepuţi pe domeniul lor.

Este vorba de doamna doctor Rodica Nanu şi o recomand cu cea mai mare bucurie. Deoarece este pensionată poate fi găsită numai la Medicover Plevnei. Acolo preţurile sunt destul de piperate pentru buzunarul nostru, dar după doi copii şi destule boli simt că merită din plin efortul de a merge la consultaţii la nevoie şi pentru lucruri mai puţin grave să păstrăm legătura la telefon

Alţi medici pediatri de care am fost mulţumită (dintre cei la care ne-a trimis doamna Nanu) sunt dr. Mihai Craiu de la IOMC (pe probleme pulmonare), dr. Nina Bratu de la Budimex (ortoped şi chirurg) şi dr. Anca Ioana de la IOMC (ecografician).

Alexandra

Un comentariu:

  1. Sunt cu totul de acord cu tine! Dr. Rodica Nanu este un pediatru de exceptie si un om cum rar mai sunt in zilele noastre - simti ca iubeste fiecare copil ca si cum ar fi nepotul ei! Si, intr-adevar, nu ne-a lasat niciodata la greu - indiferent de ora sau eveniment.

    RăspundețiȘtergere